Σελίδες

Η ιστορία μου!!!

Έχασα 29 κιλά σε 7,5 μήνες!!!

Γεια σας! Ονομάζομαι Γιώργος Εμμανουηλίδης. Από μικρός λάτρευα τον αθλητισμό και την υγιεινή διατροφή, βίωνα μια πολύ καλή ποιότητα ζωής είχα πολύ ενέργεια και φυσικά το σώμα που επιθυμούσα. Όλα αυτά όμως άλλαξαν όταν παρουσιάστηκα στον στρατό! Χωρίς να το καταλάβω άρχισαν να μπαίνουν τα πρώτα κιλά με αποτέλεσμα να βάλω σε 18 μήνες 23 κιλά!!!

Προσπάθησα να κάνω δίαιτα, μάταια όμως, κουράστηκα γρήγορα γιατί δεν είχα ούτε τον χρόνο ούτε την ψυχική δύναμη να ζυγίζω, να μαγειρεύω και να τρώω αποξενωμένος από την υπόλοιπη οικογένεια. Επιπλέον όσα κιλά έχανα με τις δίαιτες, σύντομα τα έπαιρνα ξανά και μάλιστα όλο και περισσότερα.

Βρήκα το κατάλληλο πρόγραμμα για μένα!!!
Δυο φίλοι μου είχαν χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα,ήταν απόλυτα ευχαριστημένοι και έτσι μου το σύστησαν.Ευτυχώς βρήκα την λύση,το πρόγραμμα διατροφής με το οποίο κατάφερα να χάσω τα περιττά μου κιλά,βασίζεται στη φιλοσοφία των μικρών συχνών γευμάτων όπου με βοήθησε καθ' όλη τη διάρκεια να μην πεινάω καθόλου και να έχω συνέχεια τον μεταβολισμό μου σε εγρήγορση κάνοντας υψηλές καύσεις λίπους!!!

Γιατί το επέλεξα?
Γνωρίζουμε όλοι ότι πρέπει να τρώμε 5 ισορροπημένα και σωστά μαγειρεμένα γεύματα την ημέρα.
Ποιος όμως μπορεί να μαγειρεύει και να ετοιμάζει 5 γεύματα καθημερινά; Ο σύγχρονος τρόπος ζωής και η έλλειψη χρόνου δυστυχώς δεν το κάνει εφικτό. Γι’ αυτό το λόγο η ιδέα του να αντικαθιστώ κάποια από τα γεύματα μου με πολύ γευστικά και πλούσια σε θρεπτικά συστατικά μιλκσεικς ήταν αυτό που μου έλυσε τα χέρια και με έκανε να δω την απώλεια βάρους την πιο εύκολη υπόθεση!!!

Τι πέτυχα?
Έχασα ευχάριστα και χωρίς κόπο τα περιττά κιλά μου,ΔΕΝ ΠΕΙΝΟΥΣΑ!! ΕΙΧΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!! ΔΕΝ ΣΤΕΡΗΘΗΚΑ ΓΕΥΣΕΙΣ!! Και δεν αισθάνθηκα την απομόνωση, όπως με τις δίαιτες. Η επιλογή μου με αντάμειψε με αυτό το αποτέλεσμα, δείτε κι εσείς.....!

Μάθετε το ΠΩΣ?
Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μου ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και ενημερωθείτε χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση και δέσμευση για να μάθετε λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο τα κατάφερα!!! Ελπίζω να είναι και για σας το κατάλληλο πρόγραμμα,η επιλογή είναι δική σας!!!

Να έχετε μια όμορφη μέρα γεμάτη υγεία!!!
Με εκτίμηση
Γιώργος Εμμανουηλίδης
2310/968451 - 6977/561757